Fatih Çetinkaya ankaradanhaber’de…

MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya seçime 3 gün kala ankaradanhaber’e önemli değerlendirmelerde bulundu. Çetinkaya, yoğun bir seçim mesaisi yaptıklarının altını çizerek “seçim sürecine ilk giren, sahalara ilk inen ve seher vakitlerine kadar halkımızla buluşan siyasi parti olduklarını” kaydetti.

21 Haziran 2018 Perşembe 14:50
Fatih Çetinkaya ankaradanhaber’de…

MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya 24 Haziran seçimlerine 3 gün kala haber sitemize önemli açıklamalarda bulundu. Çetinkaya , Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim meydanlarına inen ilk parti olduğunu belirtti.

Çetinkaya sözlerine şöyle devam etti:

“Süresi dar ama çok verimli sahanın her yerinde olan ve konusuna hakim sahada da ölçüm yapan bir çalışma başlattık. Ankara’dan özellikle seçim sonuçlarının nasıl çıkabileceğine dair ip uçları aldık. Bu da bizi çok umutlandırdı. Gittiğimiz yerlerde sıcak karşılandık.

Ankaralı hemşerilerimiz bizi laikiyle karşılayıp bizlerle çok sıcak sohbetlerimiz oldu.

MHP teşkilatçılığı çok farklıdır. Lider emir verir emir verdiği anda ne yapılacaksa aksama yapmadan işleme alınır. Lider seçim yapılacak dediği anda akşamına bizim teşkilatlarımız hazırdır sanki bir aylık planlama yapılmış gibi biz seçim alanına gideriz. Bu seçimde de böyle oldu. Genel başkanımız erken seçime gidilmesi gerektiğini açıkladı ertesi gün Sayın Cumhurbaşkanımız erken seçim açıkladı biz bu 24 saat içerisinde hazırdık”.

Çetinkaya, “ 15 temmuz gecesi darbe teşebbüsü haberini aldığında hepimiz genel merkezdeydik. Genel Başkanımız Sayın Bahçeli şu saatten itibaren biz devletimizin milletimizin arkasındayız bu alçak bir darbe girişimidir bunun karşısında hükümetimizin yanındayız açıklamasında bulundu.. İşte bu o açıklamanın ardından duruşumuzu sergiledik. Darbe anında dahi bunu keşfeden öngören MHP darbelerden en çok zarar görmüş bir hareket olarak da buna karşı olduğumuzu ve o saatten itibaren hükümetin yanında olan biziz” ifadelerini kullandı.

MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya , İYİ Parti hakkında da unları söyledi: “Bu hareket dualı bir harekettir. Bu harekete tuzak kuranların başına iş gelir. Bu MHP’ yi bölmek için bölemezsek parça koparmak için başlatılan bir harekettir. Kimlerin hangi söylemlerle MHP nasıl saldırdığını görüyoruz” şeklinde konuştu..

Çetinkaya, 23 Haziran Cumartesi Günü Ankara Anadolu Meydanı’nda yapılacak MHP’nin büyük mitingine de tüm hemşerilerini davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.