"FETÖ'yü terör örgütü ilan edip ona savaş açan şahsım ve AK Parti'dir"

FETÖ'ye karşı tedbirleri 2010 yılı itibariyle almaya başladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir'' dedi.

19 Şubat 2020 Çarşamba 11:19
"FETÖ'yü terör örgütü ilan edip ona savaş açan şahsım ve AK Parti'dir"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'ye karşı tedbirleri 2010 yılı itibariyle almaya başladıklarını bildirdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bu ülkede FETÖ meselesinin çok uzun derin sosyal kültürel kökleri olduğunu bilmeyen kimse yoktur. AK Parti'den önce olduğu gibi AK Parti döneminde de Türkiye bu süreci yaşamıştır.

Türkiye'de FETÖ'nün büyümesinde herkesin payı olabilir ama bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir. Bu süreçleri iyi bilen birisiyim ve FETÖ'nün bu ülkede anlaşamadığını görüşemediği tek lider vardır. O da merhum Erbakan hocamızdır. Erbakan hocamızdan nefret ederdi. Bu ülkenin vesayet güçleri FETÖ'ye dokunmadı. Başbakanlığım boyunca YAŞ'larda önüme tek bir FETÖ'cünün dosyası gelmedi. Gelen dosyalar hep mütedeyyin insanlarla ilgiliydi. Erbakan hocamın bunlarla ilişkisi olmadığını ifade ettim. Liderler içerisinde ilişkisi olmayan sadece oydu. Demirel'in Ecevit'in İnönü'nün şu andaki beyefendinin görüşmüşlüğü vardır.'

Anahtar Kelimeler:
FetöErdoğanAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.