Harekatın Bir Aylık Bilançosu!

TSK'nın Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün 32. gün. Geride kalan 1 ayda 85 noktada kontrol sağlandı, 1715 terörist etkisiz hale getirildi. Gece boyunca da Kilis'ten top atışları yapıldı. Rajo ve Cinderes'te çatışmalar yoğun olarak sürüyor. TSK ve ÖSO, Afrin'de Zeytune, Arpaviran, Sorani, Heyyani ve Çarkanlı, Mervane, Heygece ve Akanlı köylerini teröristlerden temizledi. Harekatın 32. gününde 7 köy teröristlerden temizlenmiş oldu

20 Şubat 2018 Salı 14:24
Harekatın Bir Aylık Bilançosu!

Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün 32. güne girildi. Son dakika haberine göre, Rajo ve Cinderes'te çatışmaların yoğun şekilde sürdüğü belirtiliyor. Operasyonun bir aylık bilançosuna göre 83 önemli nokta teröristlerden temizlendi. Afrin'in yüzde 15'i teröristlerden temizlenmiş durumda.

AFRİN'DE 8 KÖY TERÖRİSTLERDEN ARINDIRILDI

TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeydoğusundaki Zeytune ve Arpaviran ile Afrin'in kuzeyindeki Sorani, Heyyani, Çarkanlı, Mervane, Heygece ve Akanlı köylerini teröristlerden temizledi.

TSK ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISINI AÇIKLADI

TSK'dan yapılan son açıklamada, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1715 olduğu belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
AfrinHarekat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.