İçişleri Bakanlığı: Eren-2 Lice Operasyonu başladı

2 bin 24 personelin katılımıyla birlikte Eren-2 Lice Operasyonu başlatıldı.

20 Ocak 2021 Çarşamba 10:21
İçişleri Bakanlığı: Eren-2 Lice Operasyonu başladı

PKK'yı tamamen bitirmeye yönelik başlatılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Eren operasyonları da, terör örgütü PKK'yı tamamen bitirmeye yönelik 2021 yılında başlatılan ilk operasyon olarak tarihe geçiyor.

11 Ocak tarihinde Eren-1 Tendürek Operasyonu ile Van'da yürütülen çalışmaların ardından İçişleri Bakanlığı, Eren-2 Lice Operasyonu'nun da başlatıldığını duyurdu.

2 BİN 24 PERSONEL İLE BAŞLATILDI
Eren-2 Lice Operasyonu, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 2 bin 24 personel ile katılımıyla başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı: Eren-2 Lice Operasyonu başladı #1

LİCE'DE SÜRDÜRÜLECEK
Van'da başlatılan Tendürek Operasyonları'nın devamı olarak Lice'de sürdürülen Eren operasyonları, bölgeyi terörden arındırmak için titizlikle yürütülüyor.

İçişleri Bakanlığı'nın konuya ilişkin açıklamalarında şu ifadelere yer verildi:

"Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 11 Ocak 2021 tarihinde başlatılan Eren Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.