İş Garantili Düz Dikiş Kursu!

Çankaya Belediyesi işsizlik problemi çözümüne destek olmak amacıyla iş garantili düz dikiş eğitimi kursu düzenliyor.

27 Ocak 2018 Cumartesi 13:15
İş Garantili Düz Dikiş Kursu!

 Çankaya Belediyesi işsizlik problemi çözümüne destek olmak amacıyla iş garantili düz dikiş eğitimi kursu düzenliyor. Kursa katılarak başarılı olanlara istihdam sağlanacak.

Bugüne kadar İŞKUR, KOSGEB gibi kurumlarla yaptığı programlar kapsamında birçok kişiyi iş sahibi yapan Çankaya Belediyesi, bu kez de Ankara Giyim Sanayicileri Derneği ile yapacağı protokolle birçok vatandaşa iş imkanı sağlayacak. Düz dikiş eğitimi kurslarına katılarak başarılı olan kursiyerlere iş garantisi verilecek. Üç ay sürecek olan eğitimler 100. Yıl Çankaya Evi'nde İstihdam Birimi görevlileri tarafından verilecek. Yaş aralığı 20-45 olarak belirlenen kursiyerlere eğitim sonrasında sertifika da verilecek. İlgilenen adayların kayıt için özgeçmişleri ile Çankaya Belediyesi B Blok Kat: 5'te bulunan İş ve İstihdam Merkezine başvurmaları gerekiyor.

Anahtar Kelimeler:
çankaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.