avrupa yakası vurdumduymazlığı bir üzücü olaya daha sebep oldu. Ordu Tanıtım günleri 4 ekim itibariyle başlarken açılış töreni öncesinde canlı yayin hazırlığı yapan Ordu Altaş Tv'nin kameramanı elektrik akımına kapıldı. anadolu yakası Kameraman Bahadır Bedir ambulansla Kartal Egitim Araştırma vip Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken sağlık durumunun ciddiyetini korudugu öğrenildi." />

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Büyük İhmalkarlığı...Ya bir çocuk dokunsa...

Istanbul'da illerin tanitim günlerinin gerçekleştiği maltepe sahilinde Istanbul Büyükşehir Belediyesinin avrupa yakası vurdumduymazlığı bir üzücü olaya daha sebep oldu. Ordu Tanıtım günleri 4 ekim itibariyle başlarken açılış töreni öncesinde canlı yayin hazırlığı yapan Ordu Altaş Tv'nin kameramanı elektrik akımına kapıldı. anadolu yakası Kameraman Bahadır Bedir ambulansla Kartal Egitim Araştırma vip Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken sağlık durumunun ciddiyetini korudugu öğrenildi.

05 Ekim 2018 Cuma 14:17
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Büyük İhmalkarlığı...Ya bir çocuk dokunsa...

Benzer bir olay geçtiğimiz yıl da yaşanmıştı. Yine etkinlik alanında Tanıtım Günlerine hazırlanılirken yetkililerin sorumsuzluğu yüzünden bir kişi elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmıştı. Yaşanan bu olaya rağmen tedbirlerin artirilmamasi hatta tedbir alınmaması pes dedirtti. Büyükşehir Belediyesinin sorumsuzluğunun devam etmesi halinde yıl boyunca etkinlik yapılan alanda insanların can güvenliğinin olmayacağı aşikar durumda.

Bu olayların yaşandığı etkinlik alanını ise tanıtım günleri kapsamında 4 günlük sure içerisinde 1.5 milyon kişi ziyaret ediyor.   Kaçak akımın olduğu iddia edilen trafo fotoğraflarla da tespit edilirken yetkililerin mevcut sorunu tespit edip çözmemesi her etkinlikte 1.5 milyon insanının hayatini tehlikeye sokuyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.