İyi Parti Ankara İl Başkanı Belli Oldu

İyi Parti üyesi olan Faruk Köylüoğlu Ankara il başkanı oldu.

13 Ocak 2023 Cuma 12:51
İyi Parti Ankara İl Başkanı Belli Oldu

İyi Parti üyesi olan Faruk Köylüoğlu Ankara il başkanı oldu.

Faruk Köylüoğlu kimdir?

12 Şubat 1963'de Ankara Hasanoğlan'da doğan Köylüoğlu, liseyi Ankara Ted koleji'nde bitirdikten sonra üniversite öğrenimini Ankara Gazi üniversitesinde, İktisat ve İdari bilimler fakültesi ekonomi bölümünde tamamlamıştır.

Vatani görevini asteğmen olarak 1989 yılında Siirt'te bitirmiştir.

Profesyönel iş hayatına bankacılık ithalat ihracat bölümünde başlayan Köylüoğlu, günümüzde ABD ve Orta Doğu'ya üretim ve ihracat yapan tekstil firmasının, 1990 yılından bu yana kurucu ortaklığını ve genel müdürlüğünü başarı ile sürdürmektedir

Geçtiğimiz dönem Ankara Ticaret odası yönetim kurulu üyesi olan Faruk Köylüoğlu, halen Ankara Ticaret odası meclis üyeliğini ve Türkiye odalar ve borsalar birliği delegeliğini yürütmektedir. Üç dönemdir Ankara Ticaret odasında teksilciler komitesi başkanlığını yapmaktadır.

Siyasi hayatı, 1973 yılında Adalet Partisi vekili olan ve sonrasında Doğru Yol Partisi kuruculuğunu yapan babası İsmail Hakkı Köylüoğlu ile başlamış olup, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisinin gençlik kollarında çalışmış, Demokrat Parti genel idare kurulu üyeliği yapmıştır. İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi ve genel sekreter yardımcılığı görevini başarıyla devan ettirmektedir.

Evli ve iki çocul babasıdır. İyi derece ingilizce bilmektedir.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.