Kahramankazan'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılI kutlandı

Son dakika gündem haberi... Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü, törenle kutlandı.

12 Mart 2021 Cuma 14:59
Kahramankazan'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılI kutlandı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü, törenle kutlandı.Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Kaymakam Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Hava Uçak Bakım Albay Sadettin Karakan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Kaya ve öğrenciler katıldı.

 
Günün anlam ve önemini belirtir konuşmaların yapıldığı etkinlikte, mahalli sanatçı Ali Seven türküler seslendirdi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, yaptığı konuşmada, İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy'un bir fikir ve aksiyon adamı olduğunu vurguladı.
İstiklal Marşı, Kahramankazan, Hisarcık, Ankara, Güncel, Son Dakika

Kaynak: AA

Son Dakika › Güncel › Son dakika haberi... Kahramankazan'da İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü kutlandı -

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.