Kasapoğlu’ndan Şampiyon Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget’e Tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin şampiyonu Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET’i kutladı.

03 Haziran 2023 Cumartesi 09:29
Kasapoğlu’ndan Şampiyon Ankara Büyükşehir Belediyesi  Fomget’e Tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve kupanın sahibi olan ABB FOMGET’i yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K ile Fenerbahçe Petrol Ofisi arasında oynanan Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi play-off finalinde rakibini yenerek 2022-2023 sezonunun şampiyonu olan  ABB FOMGET’i kutluyorum. Sezon boyunca gösterdiği başarılı performansın ardından şampiyonluk yarışını zirveyle taçlandıran kırmızı beyazlı ekibin bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere, yönetimi ve ABB FOMGET camiasını kutluyorum. Fenerbahçe Petrol Ofisi’ni de finaldeki mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.