Kılıçdaroğlu: Ankara'yı Alacağız!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün Bylock tuzağından mağdur olanların itibarlarının iade edilmesi gerektiğini söyleyerek "Özür dilenmeli" dedi. CHP lideri, yerel seçimler için de iddialı mesajlar verdi

07 Ocak 2018 Pazar 11:05
Kılıçdaroğlu: Ankara'yı Alacağız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara İl Kongresi'ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada "Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni alacağız" iddiasını dile getiren Kılıçdaroğlu, şu mesajları verdi:

"11 BİN KİŞİDEN ÖZÜR DİLENMELİ"

Bylock kullananlardan 11 bininin yanlış olduğu ortaya çıktı. Ya meslekten atıldı ya hapishaneye gönderildiler. Bir iki kişi olsa anlarım da, 11 bin kişi... FETÖ'cülükle suçlandılar. En acımasız cezalarla karşı karşıya kaldılar. 11 bin kişiye sesleniyorum, senin hakkını ben savunduğum zaman bizi de suçladılar. Ama biz yolumuza inançla ve kararlılıkla devam ettik. Şimdi sıkılmadan, utanmadan 'Yanlışlık olmuş' diyorlar. Şimdi onların, Balyoz ve Ergenekon davasında mağdur olanların tamamının iade-i itibarlarının sağlanması lazım. 11 bin kişiden, Balyoz'dan ve Ergenekon'dan mahkum olanların tamamından özür dilenmesi lazım.

"BİZİM KAYIĞIMIZ DEMOKRASİ KAYIĞIDIR"

Diyorlar ki, 'Kılıçdaroğlu'nun kayığına binme'. Senin binmediğin kayık kamadı. Esad'ın kayığına bindin, FETÖ'nün kayığına bindin. Bizim kayığımız demokrasi kayığıdır. Bizim bindiğimiz gemi demokrasi mücadelesi verenlerin bindiği gemidir. Kim gelirse yüreğimiz sonuna kadar açık.

"ANKARA BÜYÜKŞEHİR'İ ALMAK DEMEK..."

Ankara Büyükşehir'i alacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni almak demek kırsal kesime kaynak aktarmak demektir. Kimseyi aç ve açıkta bırakmamak demektir. Aile sigortasını Ankara'nın genelinde uygulamak demektir. Dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni almak sıradan bir olay değildir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni almak demek Ankaralıların ödediği her kuruşun hesabını Ankaralılara vermenin onurunu taşımak demektir.

Anahtar Kelimeler:
Kılıçsaroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.