Kırıkhan'a havan topu ve Reyhanlı'ya roketli saldırı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesine, Suriye tarafından PKK/PYD mensuplarınca atılan 2 havan topu mermisi düştü. Aynı saatlerde Reyhanlı'ya roketli saldırıda bulunuldu.

26 Ocak 2018 Cuma 23:19
Kırıkhan'a havan topu ve Reyhanlı'ya roketli saldırı

Edinilen ilk bilgilere göre, Yalankoz Mahallesi yakınlarına terör örgütü PKK/PYD tarafından iki adet roket atıldı.

Bugün akşam saatlerinde Suriye topraklarından terör örgütü PKK/YPG’li teröristler tarafından atılan iki havan topu mermisi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Yalankoz Mahallesi yakınlarında boş araziye düştü. Patlamayla birlikte şarapnel parçaları, çevredeki bazı evlere isabet etti. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, bazı evlerde küçük çaplı hasar meydana geldi.

Reyhanlı'ya roketli saldırı

Aynı saatlerde terörlerin ateşlediği bir roket ise Reyhanlı ilçesinde boş araziye düştü. Patlamaların ardından her iki bölgeye de güvenlik güçleri sevk edildi. Ekipler, bölgede inceleme yaptı.

Anahtar Kelimeler:
PkkYpg
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.