Kurtlar Vadisi'nin Ünlü Oyuncusu Corona'dan Öldü...

Kurtlar Vadisi dizisinde Ordinaryüs karakterini oynayan 69 yaşındaki Turhan Kaya, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

01 Nisan 2020 Çarşamba 09:30
Kurtlar Vadisi'nin Ünlü Oyuncusu Corona'dan Öldü...

Yayınlandığı her bölümü izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alan Turhan Kaya, 10 gün önce öksürük şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Oyuncunun ailesinde yapılan taramalarda herhangi bir virüs bulgusuna rastlanmadı.

VİRÜS NEDENİYLE VEFAT ETTİ

69 yaşındaki Turhan Kaya, 10 gün önce öksürük şikayetiyle Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Tedavi altına alınan ve sonrasında yoğun bakıma kaldırılan usta oyuncu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Theo Kaya ise babasının ölüm nedeninin koronavirüs olduğunu söyledi.

AİLESİNE KORONA TESTİ YAPILDI

Kaya'nın annesi, kız kardeşi ve oğlu başta olmak üzere temasta olduğu herkese bir takım testlerden geçirildi ve aile fertlerinin hiç birinde bir virüs bulgusuna rastlanılmadı. Bunun yanı sıra oyuncunun ailesi yaptığı açıklamada Turhan Kaya'nın virüsü hastanede kaptığını ileri sürdü. Turhan Kaya'nın Fransız vatandaşı olan ve şimdilerde yurt dışında olan eşi ülkeye dönemedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.