MANSUR YAVAŞ: “Sizi konuşturmuyorum savcılığa gidin”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye söz vermeyeceğini söyleyerek Savcılığa gitmesini tavsiye etti. Mamak Belediye Başkanı Köse'de "oturduğunuz koltuğun farkına varın sorunları siz çözeceksiniz sürekli geçmişi suçlama hastalığından vazgeçin” dedi.

23 Kasım 2019 Cumartesi 16:39
MANSUR YAVAŞ: “Sizi konuşturmuyorum savcılığa gidin”

MANSUR YAVAŞ: “SİZİ KONUŞTURMUYORUM SAVCILIĞA GİDİN”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye söz vermeyeceğini söyleyerek Savcılığa gitmesini tavsiye etti. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bütçe görüşmeleri esnasında söz almak isteyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye sizi konuşturmuyorum savcılığa gidin şikâyet edin uygun görmüyorum savcılık gidin dedi. Seçim öncesi şeffaflık ve açık toplumdan bahseden Yavaş bu tutumuyla pes dedirtti

Bütçe görüşmeleri çerçevesinde söz alan Mamak belediye başkanı Murat köse sayın yavaş biz sizden destek beklemiyoruz ilçe belediyeleri olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız ancak Büyükşehir Belediyesi olarak siz üzerinize düşeni yapabilecek misiniz biz hükümetimizle birlikte ilçelerimizde çok güzel hizmetler yapacağız ancak sizin yapacağınızdan emin değiliz. Dedi. 

“OTURDUĞUNUZ KOLTUĞUN FARKINA VARIN”

Köse ayrıca sözlerine şöyle devam etti “Sayın Başkan ikide bir geçmiş yönetimleri suçlamayın artık siz Ankara Büyükşehir belediye başkanısınız oturduğunuz koltuğun farkına varın sorunları siz çözeceksiniz sürekli geçmişi suçlama hastalığından vazgeçin”

YÜRÜYÜŞÜNÜZÜN BAŞI BELLİ SONUNU ALLAH BİLİR. 

Murat Köse ayrıca bir fıkra anlatarak Nasrettin hoca bir köye gitmek istemiş oradakilere sormuşlar ne kadar zamanda gider Nasrettin hoca diye, bir bilge de demiş ki bir yürüyüşünü görelim hocanın demiş. Mansur Bey bu fıkradan hareketle sizin yürüyüşümüzün sonunun ne olacağını Allah bilir dedi. Sizin yürüyüşünüzün başı bellide sonunu Allah bilir. İfadesini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.