Memura Tokat Atan Gümrük Müdür Vekili Görevden Alındı

Ticaret Bakanlığı, bir gümrük muhafaza memuruna herkesin içinde tokat atan Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan'ın görevden alındığını duyurdu. Erdoğan'ın memura tokat attığı görüntüler, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın paylaşımı sonrası gündeme gelmiş ve büyük tepki çekmişti.

31 Aralık 2022 Cumartesi 09:56
Memura Tokat Atan Gümrük Müdür Vekili Görevden Alındı

Ticaret Bakanlığı, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan'ın gümrük muhafaza memuruna tokat attığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanması sonrası başlattığı soruşturmayı tamamladı.

GÖREVDEN ALINDI

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında Osman Erdoğan'ın görevinden alındığı duyuruldu.

NE OLMUŞTU?

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Osman Erdoğan'ın devlet memuruna tokat attığı anları sosyal medya hesabından paylaşmış ve "Bu ne rezalet!? Bir muhafaza memurunu mükellefin önünde nasıl tokat atıp küfredebilir bir müdür? Mesleğin ağırlığını özümsemiş onurlu insanlar yapmalı bu işi" ifadelerini kullanmıştı. Tepki çeken görüntülerin gündem olmasının ardından soruşturma başlatılmıştı.

SENDİKA DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Gümrük Çalışanları Sendikası ise görüntülerle ilgili, "Sayın Bölge Müdürü, gördüğümüz bu video çok onur kırıcı. GÜM-SEN Gümrük çalışanları sendikası olarak bu konuyu asla görmezden gelmeyeceğiz. Bilginiz olsun. Burası muz cumhuriyeti değil. O tokat attığınız pırıl pırıl bu ülkenin üniversite mezunu gencidir" açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.