Mustafa Ak, Keçiören için adaylık başvurusunu yaptı

Eski Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Turgut Altınok’un başkanlığını yürüttüğü Keçiören Belediyesi için yeniden adaylık başvurusunda bulundu.

21 Kasım 2023 Salı 10:36
Mustafa Ak, Keçiören için adaylık başvurusunu yaptı

Önceki dönem Keçiören Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Ak, yeniden Keçiören Belediyesi için adaylık başvurusu yaptı.

Adaylık başvurusuna ilişkin sosyal medya platformu X’teki @kbbmustafaak hesabından paylaşımda bulunan Mustafa Ak; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı (@RTErdogan), AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’yı (@efkanala), AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ı (@hakanhanozcan), AK Parti kurumsal hesabını (@Akparti) ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığının resmi hesabını (@AkKeciorenResmi) etiketleyerek “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Keçiören'den Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ankara İl Başkanlığına müracaatımızı yaptık.” ifadelerini kullandı. Mustafa Ak paylaşımında, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile birlikte çektirdiği fotoğrafa yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.