ŞEN :”Bilimsel verilerle siyasete yön vereceğiz

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen Anadolu Sohbetleri programına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen önemli açıklamalarda bulundu .

08 Nisan 2021 Perşembe 10:06
ŞEN :”Bilimsel verilerle siyasete yön vereceğiz

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından  organize edilen Anadolu Sohbetleri programına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Şen  önemli açıklamalarda bulundu . Siyasete bilimsel bir  vizyon getireceklerini söykeyen Şen “ lafla değil verilerle siyaset üreteceğiz dedi . Mustafa Şen sözlerini şöyle sürdürdü “:AK Parti  yeni bir döneme girdi.
Yeni dönemde yeni bir hikayesi olacak. Bu hikaye daha fazla hukuk, daha fazla demokrasi ve daha fazla refahla taçlanacak. Biz veri temelli stratejiler ve yine veri temelli politikalar oluşturmasına katkı sağlamak için buradayız. Birileri darbe simsarlarıyla iş tutma peşindeyken, sadece milletinin emrini dinleyen AK PARTİ 2023 ve 2024 seçimlerine bu yaklaşımla hazırlanmaya başladı. “ diye konuştu. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ise şunları söyledi “:İlk basınla buluşma toplantısını derneğimizde yapam Sayın Mustafa Şen Bey’e teşekküt ediyoruz. Anadolu medyasına verdiği desteğe şükranlarımızı sıunuyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 08.04.2021 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.