Son seçim anket sonuçları açıklandı

Ekim ayı sonunda yapılan son anketi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı.

13 Kasım 2017 Pazartesi 14:03
Son seçim anket sonuçları açıklandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, son ankette AK Parti'nin oy oranının 50.2 olduğunu söyledi.

Dağ, A Haber'de yaptığı açıklamada, masadaki son seçim anket sonuçlarını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ A Haber'de Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Dağ, AK Parti'nin yaptığı son seçim anket sonuçlarıyla ilgili şunları söyledi:

İŞTE OY ORANLARI
"Her ay başka bir firmayla bu anketleri gerçekleştiriyoruz. Çalıştığımız bu anlamda 3 tane firma var. Bu 3 firmayla birlikte her ay ayrı ayrı sürekli olarak onların kendi çalışmaları çerçevesinde bazen bir firmanın dediğini karşılaştırmak suretiyle çalışmamıza devam ediyoruz. En son anket genelde ayın son haftasında yapıyoruz. O ayda gündemde ne varsa onları soruyoruz. AK Parti yüzde 50.2., CHP yüzde 23.1, MHP yüzde 10.7, HDP yüzde 10.5 ve diğer partiler 5.5 şeklinde oy oranları. Kararsızlar, cevap yoklar, oy vermeyeceğim dağıtılmak suretiyle elde edilmiş bir oran."

Son Güncelleme: 13.11.2017 14:05
Anahtar Kelimeler:
Hamza Dağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.