Toğrul Allahverdili : Azerbaycanlı gençler Türk ordusuna katılmak için hazırdır

11 Ekim 2019 Cuma 23:27
Toğrul Allahverdili : Azerbaycanlı gençler Türk ordusuna katılmak için hazırdır

Toğrul Allahverdili: Azerbaycanlı gençler Türk ordusuna katılmak için hazırdır

Türkiye'nin Suriye'de terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için Azerbaycanlı gençler, Türk ordusuna gönüllü katılmak için hazırdır. Azerbaycan Türkiye Evinin icraçı direktoru Toğrul Allahverdilinin yaptığı açıklamada binlerle Azerbaycanlı gencin Türk ordusuna katılmak için gönüllü olarak hazır olduğunu belirtti. 

Toğrul Allahverdili, Türkiyenin Suriyede hayata geçirdiği operasyonları Azerbaycan Türkleri yürekten destekliyor. Şerefli Türk ordusunun kısa zamanda zafer elde etmesini arzuluyoruz. Azerbaycan gençleri Türk ordusu sıralarında dövüşmek istiyorlar. Biz her zaman canımız Türkiye'nin ve onun ordusunun yanındayız. Allah Türk şehitlerine rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gazilerimize uzun ömür, esenlikler diliyorum. Allah Türk ordusunu galip etsin" dedi. Türk kadeşlerimiz emin olsun ki, binlerle Azerbaycan Türkü olan kardeşleri onlarla beraber döyüşe hazırdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.