Trump Tepki Alınca Paylaşımını Silmek Zorunda Kaldı!

Amerika'da bir siyahinin polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan ırkçılık karşıtı gösteriler devam ederken, Başkan Trump ırkçı bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada sert tepki gören Trump, paylaşımlarını silmek zorunda kaldı.

29 Haziran 2020 Pazartesi 09:30
Trump Tepki Alınca Paylaşımını Silmek Zorunda Kaldı!

ABD Başkanı Trump, ırkçı söylemlerin yer aldığı videoyu paylaştı. Gelen tepkilerin ardından bir süre sonra kaldırmak zorunda kaldı.

Sosyal medyayı en aktif kullanan liderlerden biri olan Trump, George Floyd gösterileri henüz sona ermeden ırkçı bir paylaşım yaptı. Trump destekçileri ve karşıtlarının yer aldığı videoda golf arabasını süren bir kişi, "Beyaz güç" diyerek bağırıyor. Trump karşıtlarının ise adama "Nazi" ve "Irkçı" diyerek karşılık verdiği görülüyor.

Trump, videoyu "The Villages'ın harika insanları teşekkürler" notuyla paylaştıktan sonra büyük tepki gördü. Trump, gelen tepkiler üzerine videoyu sosyal medya hesabından sildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Beyaz Saray, Trump'ın videodaki ifadeleri kesinlikle duymadığını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.