ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU, SEL BÖLGESİ SİNOP AYANCIK’TA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bütün kurumlar ve bakanlıkların teyakkuz halinde olduğunu belirterek, “Binlerce personel, binlerce iş makinesiyle vatandaşımızın, milletimizin yanındayız. Köy yolları ve grup yollarında çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

28 Haziran 2022 Salı 14:35
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU, SEL BÖLGESİ SİNOP AYANCIK’TA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, şiddetli yağış sonrasında taşkınların meydana geldiği Sinop Ayancık’ta incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklama yapan Karaismailoğlu, bugün itibariyle yağmurun şiddetinin azaldığını, dere yatağındaki su seviyesinin de çekildiğini söyledi. Bütün kurumlar ve bakanlıklar olarak teyakkuz halinde olduklarına dikkati çeken Karaismailoğlu, “Binlerce personel, binlerce iş makinesiyle vatandaşımızın, milletimizin yanındayız. Bu son yağmurlarla bu bölgede etkilenen fazla bir şey olmadı. Bundan sonra olmaması için bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.

KÖY YOLLARI VE GRUP YOLLARINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Geçen yıl Ağustos ayında Batı Karadeniz’de büyük bir sel felaketi yaşandığını anımsatan Karaismailoğlu, “Maalesef kayıplarımız da olmuştu. Onun sonrasında tedbirlerimizi aldık. Çalışmalarımıza hızlıca başladık. Onlarca köprümüzü yeniledik, yeniden yaptık. Sellere afetlere dayanıklı köprüler inşa ettik. Şu an arkamızda görünen köprü de yine kışın ortasında açtığımız önemli yapılardan bir tanesi olan İkisu Köprüsü. Buna benzer pek köprüyü bölgede bitirdik. Bu köprüler sayesinde son yağışlardan bölgelerimiz hiç etkilenmedi. Tabi eksiklerimiz var. Özellikle köy yollarında, grup yollarında çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

SON BİR YIL İÇİNDE ÖNEMLİ MESAFELER KAT ETTİK

Son bir yıl içinde önemli mesafeler kat edildiğini aktaran Karaismailoğlu, vatandaşları uyarıları dikkate alması gerektiğini söyledi. Herhangi sıkıntıya bir mahal vermeden bu sürecin de atlatılacağını belirten Karaismailoğlu, “Bundan sonra olası bir afet durumunda yine etkilenmemek üzere bütün çalışmalarımıza odaklandık. Onlara devam ediyoruz. Arkadaşlarımızla çalışmaları incelemek üzere buralardayız. Vatandaşımızla milletimizle beraberiz. Her zaman olduğu gibi bu süreci rahat bir şekilde atlatacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.