Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali 8 Eylül’de başlıyor

urşusuyla ünlü Ankara'nın Çubuk ilçesinde bu yıl 15'incisi gerçekleştirilecek Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali lansmanı gerçekleşti.

24 Ağustos 2022 Çarşamba 15:54

Bu yıl 15. Si düzenlenecek Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali 8 Eylül’de başlıyor. Festival öncesi basına bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş festivalin ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladığını ve turizmi geliştirdiğini anlattı. Demirbaş Dünyaca ünlü çubuk turşusunun stışının da festival sayesinde arttığını kaydetti. Festivalin lansmanına Ak Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri katıldı. Konuşmaların ardından katılımcılar dilek turşusu kurdu.

Son Güncelleme: 24.08.2022 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.