UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE AYDIN'DA ANLATILACAK

Anadolu Yayıncılar Derneği bu sene Uyuşturucu ile Mücadelede Basının Rolü Paneli'ni 8 Eylül'de Aydın ili'nde gerçekleştirecek. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan panele ilişkin bilgi verdi.

22 Ağustos 2022 Pazartesi 10:28
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE AYDIN'DA ANLATILACAK

Burhan, “Medyanın bu konularda bilgi düzeyini artıran yayınlar yapması gerekir. Bizler Anadolu Yayıncıları olarak, bu konularda duyarlıyız. İççileri Bakanlığı'mızın desteğiyle  bir panel yapıyoruz. Gençlerimizin,  çocuklarımızın bu konularda medya aracılığı ile bilgilendirilmesi bizim için çok önemli.  Medya üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Anadolu medyası bu milletin özüdür, özetidir. O yüzden bu topraklar hizmet etmek bizim temel görevimiz. Uyuşturucu, bütün dünyanın en fazla sorun etmesi gereken konulardan biridir. Anadolu Yayıncılar Derneği olarak bu sene Aydın ilimizde gençlere uyuşturucu ile mücadele konusunda basın olarak gazeteci dostlarımızla bilgilendirmelerde bulunacağız dedi. Burhan, İçişleri Bakanlığı’mıza ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Uyuşturucu ile Mücadelede Basının Rolü Paneli katılımcıları ise şöyle;

Emin Pazarcı – Gazeteci (Akşam Gazetesi)

Mehmet Acet – Gazeteci (KANAL 7)

Şebnem Bursalı – Gazeteci (ATV)

Hacı Yakışıklı – Gazeteci (Yeni Akit Gazetesi)

Esra Elönü -  Gazeteci ( Yirmidört TV )

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.