ADOB "Sihirli Dünya" müzikalini çocuklar için sergileyecek

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), minik sanatseverleri "Sihirli Dünya" müzikaliyle buluşturacak. AOB'tan yapılan açıklamaya göre, Haldun Özörten'in yazdığı, rejisi Nejat Şengün'e, müzik düzenlemesi Ahmet...

04 Ocak 2019 Cuma 11:43
ADOB

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), minik sanatseverleri "Sihirli Dünya" müzikaliyle buluşturacak.

AOB'tan yapılan açıklamaya göre, Haldun Özörten'in yazdığı, rejisi Nejat Şengün'e, müzik düzenlemesi Ahmet Kahyaoğlu’na ait çocuk müzikali, 6 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Leyla Gencer Sahnesi’nde çocukların beğenisine sunulacak.

Serkan Sarıkaya, Sema Özer, Elif Onaran ve Mert Özdemir’in sahne aldığı Sihirli Dünya'ya çocuk balesi de eşlik ediyor. Eser, herkesin hayatında bir şekilde var olan müzikle çocuklara çok sesli müziği tanıtarak, evrensel müziği, operayı, baleyi sevdirmeyi amaçlıyor.

Sihirli Dünya çocuk müzikali, çocukların o pırıl pırıl beyinlerinde evrensel müziğin ne olduğu ve nasıl sihirli bir güçle bizi sararak mutlu ettiği konusunda küçük bir iz bırakacak.

Biletler opera gişesiyle biletiva.com'dan alınabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.