Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dünya Engelliler Günü'ne özel video hazırladı

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, videonun, okul çağındaki gençlerde engellilerle ilgili farkındalık...

03 Aralık 2021 Cuma 16:56
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dünya Engelliler Günü'ne özel video hazırladı

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, videonun, okul çağındaki gençlerde engellilerle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlandığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan çalışma neticesinde okullarda gösterilmesinin sağlanacağı belirtildi.

Engellilerin toplumsal hayata tam ve eşit katılımını sağlamak için tüm ilgili kurum ve kuruluşların çalışmalarını sürdürdüğü aktarılan açıklamada, "Çocuklarımız, 'Biz Birbirimizi Tamamlıyoruz' diyerek bize çok önemli bir mesaj verdi. Bütün insanların birbirinden farklı olduğunu, bu farklılıkların bizim için ancak bir zenginlik olabileceğini gösterdi. Bu bakışın herkesi kuşatmasını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.