Anadolu Kültür ve Turizm Buluşmaları' gazetecileri Sinop'ta buluşturdu

Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleri ve Ulusal medya temsilcilerinin katılımı ile Sinop ilinde Kültür ve Turizm Buluşması gerçekleştirildi. Program kapsamında Sinop ilinde bulunan Tarihi ve kültürel yerler yerel medya ve ulusal medya tarafından tanıtıldı.

16 Eylül 2020 Çarşamba 10:51
Anadolu Kültür ve Turizm Buluşmaları'  gazetecileri Sinop'ta buluşturdu

Program kapsamında AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Genel Başkanı Sinan Burhan'ın davetlisi olarak Sinop'a gelen ulusal ve yerel medya temsilcileri ilk olarak Vali Erol Karaömeroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında AYD Genel Başkanı Sinan Burhan'ın yanı sıra AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ile Anadolu Yayıncılar Derneğinin üyesi bazı medya mensupları ile Ulusal basından önemli gazeteciler katıldı. 

SİNOP ANADOLU'NUN PARLAYAN YILDIZI
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Vali Karaömeroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Karaömeroğlu: "Sinop olarak zatıalilerinizi burada ağırlamaktan şeref duyduk. Bizlere şeref verdiniz. Gelecekte Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak olan Sinop'ta Anadolu'nun önemli medya kuruluşlarını ağırlamak bizleri son derece mutlu etti. İlimizi bu tanıtım mücadelesinde sizlerin desteklerini bekliyoruz" dedi.

SİNOP MİLLİ MÜCADELENİN ÖNEMLİ BİR KENTİ
AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş de, heyeti Sinop'ta ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Maviş: "Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı olarak Sinan beye teşekkür ediyoruz ve onun şahsında bütün heyete hoş geldiniz diyoruz. Sloganımız 'Yeni Rota Sinop Medya buluşması'. Sinop önemli bir Selçuklu kenti. Burada Seyyit İbrahim Bilal Hazretleri, Emir Tayboğa, Gazi Çelebi, Mahmud Kefevi gibi önemli şahsiyetler var. Milli mücadelenin önemli şehirlerinden bir tanesi. Dr. Rıza Nur, Yusuf Kemal Tengirşek, birinci meclisin ilk meclis başkanı Şerif bey. Bu isimler Sinop mebusu. Dolayısı ile birinci mecliste önemli izleri olan bir ilimiz. Aynı zamanda bir tarih, kültür ve doğa şehri. Ben misafirlerimizi burada görmekten mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum" diye konuştu. 

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Genel Başkanı Sinan Burhan'a ziyaret anısına Sinop'a özgü gemi maketi hediye etti. Ziyarete Vitrinhaber Kurucusu Gazeteci Serhat Özşahin’de katıldı.

Son Güncelleme: 16.09.2020 11:23
Anahtar Kelimeler:
AnkaraTurizmKültürSinop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.