Ankara Devlet Opera ve Balesi'nden "Sevgililer Günü" konseri

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi 3Basses grubu, "Sevgililer Günü" konseriyle Opera Sahnesi'nde sanatseverlerle buluşacak.Devlet Opera ve Balesinden yapılan açıklamaya göre, müzikallerden çok sesli türkülere uzanan örneklerle...

10 Şubat 2022 Perşembe 16:56
Ankara Devlet Opera ve Balesi'nden

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi 3Basses grubu, "Sevgililer Günü" konseriyle Opera Sahnesi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Devlet Opera ve Balesinden yapılan açıklamaya göre, müzikallerden çok sesli türkülere uzanan örneklerle operanın ve klasik müziğin seçkin eserleri, 14 Şubat'ta izleyicilere sunulacak.

Ödüllü sanatçılar Tuncay Kurtoğlu, Tevfik Rodos ve Zafer Erdaş'ın bir araya geldiği 3Basses grubu, teatral performanslarıyla da seyirciye keyifli zamanlar yaşatmak için sahne alacak.

Özellikle operayı ve çok sesliliği tanıtmaya, sevdirmeye ve yaymaya yönelik amaçlarını, basların penceresinden gerçekleştirmeye çalışan, repertuvarlarında yerelden ulusala ve evrensele farklı renkler oluşturmayı amaçlayan gruba, piyanist Diego Moccia da sahnede eşlik edecek.

Sanatseverler, konser biletlerini Ankara Devlet Opera ve Balesi gişesi ve "biletinial.com" adresinden temin edebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.