Başkan Büyükkılıç, Kayseri Kafkas Derneğinin etkinliğine katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kafkas Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Nalmes Dans Topluluğu'nun gösterisini izledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Has Kültür Merkezi'nde...

08 Haziran 2022 Çarşamba 14:34
Başkan Büyükkılıç, Kayseri Kafkas Derneğinin etkinliğine katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kafkas Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Nalmes Dans Topluluğu'nun gösterisini izledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Has Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Büyükkılıç'ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek ve il protokolü de katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, "Medeniyetlerin beşiği Kayseri'nin önemli değerlerinden Çerkez kardeşlerimizle birlikte Nalmes Dans Topluluğu'nun gösterisini ilgiyle izledik. Kayseri'nin kültürel açıdan da zengin olduğunu görüyorsunuz. Her zaman sanat ve sanatçıya hak ettiği değeri vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.