Bu hafta 6 yeni film sinemalarda

Yabancı Dilde En İyi Film dalında Oscar'a aday gösterilen "Sevgisiz', Game of Thrones'un Altın Küre ödüllü yıldızı Peter Dinklage'nin oynadığı bilim-kurgu filmi "Hafıza" ile birlikte 6 yeni film bu hafta sinemalarda.

27 Ocak 2018 Cumartesi 11:52
Bu hafta 6 yeni film sinemalarda

Son filmi Leviathan'la (2014) Yabancı Dilde En İyi Film Oscar'ı kazanan Andrey Zvyagintsev'in yine aynı dalda Oscar'a aday gösterilen ve Cannes Film Festivali'nde Jüri Ödülü sahibi "Sevgisiz" bu hafta gösterime girdi.

"Sevgisiz", boşanma arefesindeki çiftin, 12 yaşındaki oğulları Alyosha’nın ortadan kaybolmasının ardından yaşadıklarını konu ediniyor.

Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Varvara Shmykova, Matvey Novikov, Yanina Hope ve Daria Pisareva'nın rol aldığı dram türündeki filmin senaryosu Oleg Negin'e ait.

"Game of Thrones"un Altın Küre ödüllü yıldızı Peter Dinklage'nin yanı sıra Matt Ellis, Anton Yelchin ve Julia Ormond'un rol aldığı "Hafıza" bilim-kurgu meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Anahtar Kelimeler:
SinemaVizyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.