Gülşehri beldesinde 2. Kültür Yayma ve Gül Festivali düzenlendi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesi Gülşehri beldesinde 2. Kültür Yayma ve Gül Festivali düzenlendi.Ankara Hoşumlular Derneği (HOŞDER) tarafından Hoşumlu Mahallesi’nde düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği Gülşehri...

14 Temmuz 2022 Perşembe 18:16
Gülşehri beldesinde 2. Kültür Yayma ve Gül Festivali düzenlendi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesi Gülşehri beldesinde 2. Kültür Yayma ve Gül Festivali düzenlendi.

Ankara Hoşumlular Derneği (HOŞDER) tarafından Hoşumlu Mahallesi’nde düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği Gülşehri Belediyesinin de katkı sunduğu festivale vatandaşlar katıldı.

Çeşitli yarışma ve etkinliğin gerçekleştirildiği festivalde bayram için memleketlerine gelen vatandaşlar, eğlendi.

HOŞDER Başkanı Erdal Güngör, etkinlikte yaptığı konuşmada, Hoşumlu Mahallesi’nde festivalin bu yıl 2’ncisini düzenlediklerini söyledi.

Memleketleri dışında yaşayan kişileri yılda en azından bir defa buluşturmak için böyle bir festival düzenlediklerini ifade eden Güngör, "Amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamaktır. Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile belde belediyemizin verdiği desteklerle geleneksel hale getirdik." dedi.

Festivale, AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, Gülşehri Belediye Başkanı Ali Ünlü de halkı katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.