Hak-İş'ten 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

ANKARA (AA) - Hak-İş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Hak-İş Yönetim Kurulunca yayımlanan mesajda, ülkenin özgürlük temellerinin atıldığı ve yurdun düşmanlardan kurtulduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanarak,...

29 Ağustos 2021 Pazar 11:41
Hak-İş'ten 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

ANKARA (AA) - Hak-İş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Hak-İş Yönetim Kurulunca yayımlanan mesajda, ülkenin özgürlük temellerinin atıldığı ve yurdun düşmanlardan kurtulduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanarak, "Türk tarihi şanlı zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922'de kazanılan bu zafer, Türk milletinin küllerinden dirilişidir." ifadesi kullanıldı.

30 Ağustos zaferinin zorlu şartlarla kazanıldığına dikkat çekilen mesajda, 1919'da Samsun'dan başlatılan kurtuluş mücadelesinin, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin ve kalıcı bir zafere ulaştığı, bu aziz toprakların ezeli ve ebedi Türk vatanı olduğunun tüm dünyaya bir kez daha ilan edildiği belirtildi.

Mesajda, "Milletin Milli Mücadele sürecindeki en büyük adımı olan Büyük Taarruz Zaferi'nin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu aziz vatan uğruna canlarını feda etmekten bir an olsun bile tereddüt etmeyen aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, milletimizin Zafer Bayramı'nı içtenlikle kutlarız." denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.