İş yerinin tentesine yuva yapan kumru ve iki yavrusuna esnaftan hassasiyet

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir giyim mağazası sahibi, iş yerinin tentesine yuva yapan kumru ve iki yavrusunu rahatsız etmemek için tenteyi hareket ettirmiyor.El Hacı Mahmut Caddesi'nde giyim mağazası işleten İbrahim Özgür, iş yerinin caddeye...

06 Haziran 2021 Pazar 14:07
İş yerinin tentesine yuva yapan kumru ve iki yavrusuna esnaftan hassasiyet

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir giyim mağazası sahibi, iş yerinin tentesine yuva yapan kumru ve iki yavrusunu rahatsız etmemek için tenteyi hareket ettirmiyor.

El Hacı Mahmut Caddesi'nde giyim mağazası işleten İbrahim Özgür, iş yerinin caddeye bakan cephesindeki tenteye bir kumrunun yuva yaptığını ve iki yumurtasının bulunduğunu gördü.

Özgür, bunun üzerine yaklaşık 2 aydır tenteyi hiç kıpırdatmıyor. Bu sürede kuluçkaya yatan kumrunun iki yavrusu oldu.

Özgür, gazetecilere, kumrunun 2 yavrusunun bulunduğunu belirterek, "Yuva bozulmasın diye tenteyi kapatmıyoruz. Yavrular 2 aylık oldu. Kuşlar 1 ay daha misafirimiz. Kuşun yuva yapmaya başladığını görünce tenteyi o günden beri kapatmadık. Yuvayı yaptı, kuluçkada bir süre durdu. Sonra 2 yavrusu oldu. Anne kuş, her saat başı gelerek yavrularını besliyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.