Kadınlara yönelik geleneksel el nakışları kursu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi’de verilen geleneksel el nakışları kursunu ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Yakut Mahallesi'ndeki Kocasinan Akademi'de...

24 Aralık 2018 Pazartesi 14:00
Kadınlara yönelik geleneksel el nakışları kursu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi’de verilen geleneksel el nakışları kursunu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Yakut Mahallesi'ndeki Kocasinan Akademi'de kadınlara yönelik verilen geleneksel el nakışları kursunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Hanımların bir yandan meslek öğrenirken bir yandan da ev ekonomisine katkı sunduklarını belirten Çolakbayrakdar, şunları aktardı:

"Kocasinan Akademi çatısı altında genç, yaşlı, kadın, erkek olmak üzere toplumun her kesiminden herkesin kişisel donanımlarını artırmak, saklı kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak için eğitim faaliyetleri yürütüyoruz. Haftanın belirli günlerinde katılım göstererek el emeği göz nuruyla çok sayıda eser ortaya koyan hanım kardeşlerimizin verilen eğitimlerden son derece memnun olduklarını gördük. Kursiyerlerimiz, almış oldukları eğitimlerle her geçen gün daha da donanımlı hale geliyor ve kendilerini geliştiriyorlar. Gerekli eğitim sağlandığında ve imkan sunulduğunda çok güzel eserlerin ortaya çıktığını bizlere gösteren hanım kardeşlerime kolaylıklar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum."




Anahtar Kelimeler:
KayseriKocasinan Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.