Kapadokya'da babalara hediye balon turu düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp Belediyesi, Babalar Günü dolayısıyla daha önce hiç balona binmemiş 10 babaya Kapadokya semalarında bu heyecanı yaşattı.Ürgüp ilçesi Çavuşin köyü yakınlarında gökyüzüne yükselen sıcak hava balonu, yaklaşık...

20 Haziran 2021 Pazar 12:48
Kapadokya'da babalara hediye balon turu düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp Belediyesi, Babalar Günü dolayısıyla daha önce hiç balona binmemiş 10 babaya Kapadokya semalarında bu heyecanı yaşattı.

Ürgüp ilçesi Çavuşin köyü yakınlarında gökyüzüne yükselen sıcak hava balonu, yaklaşık bir saat bölge semalarında süzüldü.

Turda babalara eşlik eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Doğal ve tarihi güzelliklerimizi yaklaşık 1000 metre yükseklikte ilk defa balona binen kıymetli babalarımızla izliyoruz, uçuşu birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, ebediyete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum." dedi.

Tura katılan Ali Duygulu da “Çok güzel bir duygu, o kadar güzel bir manzara oluyor ki gökyüzünde, uçaktan daha farklı bir görünümü oluyor. Bu güzellikleri gökyüzünden seyretmek çok güzel. Bu güzellikleri bizlere sunan değerli başkanımıza da çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
 Babalar GünüBalon Turu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.