Kayseri'de öğretmenlerden oluşan koro konser verdi

23 Kasım 2023 Perşembe 17:22
Kayseri'de öğretmenlerden oluşan koro konser verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde öğretmenlerin oluşturduğu koro, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla konser verdi.

Fatih Sultan Mehmet Han İlkokulu bünyesinde farklı branşlardan 14 öğretmenden oluşan koro, okulun etkinlik salonunda düzenlenen konserde sahne aldı.

Okul Müdürü Ersin Maraşlı, AA muhabirine, okul olarak yeniliklere açık olduklarını söyledi.

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında okul bünyesinde öğretmenlerin yer aldığı koroyu kurduklarını anlatan Maraşlı, "Çok güzel sonuçlar aldık. İlk başlarda yapabilir miyiz diye endişe duyuyorduk. En büyük destekçimiz Serpil hocamız. Sağ olsun Öğretmenler Günü etkinliği tertip etti. Bizleri organize ederek bugünü yaşattı. Kendisine ve koroda yer alan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sınıf öğretmeni Serpil Güçlü de koronun kurulmasında emeği geçen ve koroda yer alan meslektaşlarına teşekkür etti.

Yaklaşık 2,5 aydır organizasyon için çalıştıklarını dile getiren Güçlü, "Bir okulda çalışmanın en büyük parçası, o okulun kültürüne sahip olmak. Biz arkadaşlarımızla tam bir okul kültürü oluşturduk. Bu kültür okulumuz kurulduğu andan itibaren büyüyerek devam ediyor. İyi, başarılı ve yeniliklere açık bir okuluz." dedi.

Konsere, öğretmenler ile veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.