Kırıkkale'de engelli genç kızlar temsili düğünde eğlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğince engelli 6 kız için temsili düğün yapıldı.Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Engelsiz Yaşam, Doğal Ortam, Birlik ve Beraberlik...

27 Eylül 2021 Pazartesi 12:02
Kırıkkale'de engelli genç kızlar temsili düğünde eğlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğince engelli 6 kız için temsili düğün yapıldı.

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Engelsiz Yaşam, Doğal Ortam, Birlik ve Beraberlik Kültür Şöleni" etkinlikleri kapsamında, Engelsiz Kafe'de gerçekleştirilen organizasyonda, gelinlik giyen engelli 6 kız, aileleriyle müzik eşliğinde eğlendi.

Etkinliğe katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, güzel bir organizasyon olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç da "Burada geleneksel düzenlemiş olduğumuz şölenimizi bu yıl da devam ettiriyoruz. Amacımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, hasbihal etmek. Biz bunu çok önemsiyoruz. Engelli kardeşlerimizin sevincine ortak olmak bizleri mutlu ediyor. Bunlar çok özel insanlardır. 6 genç kızımızın hayallerini gerçekleştirdik. Bundan dolayı da mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.