Kuğulu Park'ın sakinlerine sağlık taraması

- Kuğulu Park'ın simgesi kuğular, Çankaya Belediyesi görevlileri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi

06 Kasım 2018 Salı 11:50
Kuğulu Park'ın sakinlerine sağlık taraması

ANKARA (AA) - Kuğulu Park'ın simgesi olan kuğular, Çankaya Belediyesi görevlilerince sağlık kontrolünden geçirildi.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerince, Kuğulu Park'taki kuğuların sağlık taramasından geçirildiği bildirildi.

Periyodik olarak parklarda bulunan kuğu, kaz ve ördeklerin sağlık taramalarının yapıldığı belirtilen açıklamada, "Halkla iç içe olan hayvanlarımızın, özellikle kuğuların bakımına özel önem veriyoruz. Halkın yoğun sevgisi ve ilgisini çeken bu hayvanlar, parkımızın da simgesi. Yaptığımız sağlık taramalarında rutin kontrollerinin yanı sıra gerekli koruyucu ilaçlarını da veriyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, parkta bulunan 18 ördek, 16 kaz ve 5 kuğunun rutin kontrollerinin yapıldığı, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.