Mamaklı kadınların el emeği ürünleri, internetten satışa sunuldu

- Mamak Belediyesinin destekleriyle hayata geçirilen "www.e-makkop.com" internet sitesinde kozmetik, gıda ve coğrafi tescilli ürünler başta olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor

06 Kasım 2021 Cumartesi 16:05
Mamaklı kadınların el emeği ürünleri, internetten satışa sunuldu

ANKARA (AA) - Mamak'ta kadınların istihdamına ve sosyal hayata katılımlarına olanak sağlamak amacıyla kurulan Mamak Kadın Kooperatifi tarafından üretilen ürünler, internetten satışa sunuldu.

Mamak Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin desteğiyle hayata geçirilen "www.e-makkop.com" internet sitesinde kozmetik, gıda ve coğrafi tescilli ürünler başta olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Tamamen doğal ürünlerin yer aldığı sitede aynı zamanda güvenli ödeme yöntemleriyle ürünler satın alınabilecek, kargo takibi de yapılabilecek.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kooperatif üyelerinin, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği ve Visa Türkiye ortaklığında yürütülen "Paramı Yönetebiliyorum" projesi çerçevesinde 6 ay boyunca elektronik ticaret eğitimleri aldığını belirtti.

Bu eğitimler sonucunda elektronik ortamda satış hizmetinin hayata geçirildiğini kaydeden Köse, "Site, herhangi bir yazılım firmasına ihtiyaç duyulmadan tamamen Mamaklı kadınlarımız tarafından oluşturuldu. Bu siteyle hemşerilerimiz hem doğal ürünlere kolayca ulaşabilecek hem de ilçemizde tarımın daha fazla gelişmesine ve üretimin desteklenmesine katkıda bulanacak." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.