"Maskot Bandosu" kanser tedavisi gören çocuklara konser verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Kanser Haftası nedeniyle Talas Belediyesinin "Maskot Bandosu", kanser tedavisi gören çocuklar için konser verdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji...

07 Nisan 2021 Çarşamba 12:13

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Kanser Haftası nedeniyle Talas Belediyesinin "Maskot Bandosu", kanser tedavisi gören çocuklar için konser verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar ve aileleri için Talas Belediyesi Maskot Bandosu tarafından etkinlik düzenlendi.

Çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyen ve müzik eşliğinde hastane bahçesine gelen bando takımı, tedavi alan çocuklar için müzik dinletisi sundu. Konseri hastane odalarının pencerelerinden izleyen çocuklar, bandonun dinletilerine zaman zaman eşlik etti.

Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Bölümü Başkanı Prof. Dr. Musa Karakürkçü, konserin tedavi gören çocuklara büyük moral sağlandığını belirtti.

Müziği duyan tüm çocukların camlara koştuğunu aktaran Karakürkçü, "Bugün burada toplandık, sağ olsun Talas Belediyesinin katkılarıyla çocuklarımızı bir nebze olsun güldürebilmek için böyle bir etkinlik düzenlendi. Talas Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Bu dönem içerisinde böyle bir destek çok önemli." ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda çocuklar, kitap, kıyafet ve oyuncaktan oluşan hediye paketiyle sevindirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.