Meslektaşlarının gününü çektikleri kliple kutladılar

- Sivas'ta Milli Eğitim Müdürü ve 25 öğretmen, Öğretmenler Günü için "Benim Adım Öğretmen" adlı parçaya klip hazırladı

23 Kasım 2018 Cuma 11:31
Meslektaşlarının gününü çektikleri kliple kutladılar

SİVAS (AA) - Sivas Bilim Sanat Merkezi tarafından İl Milli Eğitim Müdürü ve 25 öğretmenin katılımıyla Öğretmenler Günü için "Benim Adım Öğretmen" adlı parçaya klip çekildi.

Hazırlanan klip, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "2023'e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketleri" tanıtım toplantısında izletildi.

Öğretmenler Günü dolayısıyla yaklaşık 2 haftada çekilen klipte İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve 25 öğretmen rol aldı.

Enstrüman da çalan eğitimciler, "Benim Adım Öğretmen" adlı parçayı kentin çeşitli mekanlarında seslendirdi ve meslektaşlarına hediye etti.

Sivas Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Adem Uzun, AA muhabirine, projenin BİLSEM tarafından hazırlandığını söyledi.

Kentte görev yapan öğretmenlerle "Benim Adım Öğretmen" adlı parçayı seslendirdiklerini belirten Uzun, "Bu klibi tüm öğretmenlerimize hediye etmeyi planladık. İl Milli Eğitim Müdürümüz ve 25 öğretmenimiz klipte aktif rol aldı. Öğretmenler parçayı seslendirdi, enstrüman çaldı. Amacımız, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel Türkiye'deki öğretmenlerimize bir hediye sunmaktı. Klibi hazırlarken her branştan öğretmene yer vermeye gayret ettik." diye konuştu.

Klibin, sosyal medyada da yayımlanacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
öğretmenler GünüKlip
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.