Minik aşçılar Mamak Belediyesince düzenlenen etkinlikte birbirinden lezzetli yiyecekler hazırladı

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesince gerçekleştirilen etkinlikte, usta aşçıları aratmayan 3-5 yaş aralığındaki çocuklar, birbirinden lezzetli pasta ve kurabiyeler hazırladı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çocukları hayata hazırlamak...

06 Şubat 2021 Cumartesi 10:32
Minik aşçılar Mamak Belediyesince düzenlenen etkinlikte birbirinden lezzetli yiyecekler hazırladı

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesince gerçekleştirilen etkinlikte, usta aşçıları aratmayan 3-5 yaş aralığındaki çocuklar, birbirinden lezzetli pasta ve kurabiyeler hazırladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çocukları hayata hazırlamak ve meslekleri tanıtmak amacıyla Yeşilbayır Aile Merkezi Oyun Odası'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar, lezzetli yiyecekler pişirdi.

Yaşları henüz 3, 4 ve 5 olan çocuklar, yumurta, şeker, su ve yağ ile hazırlanan hamurları yoğurdu ve şekil verdi.

Hazırladıkları kek ve kurabiye hamurlarını fırında pişiren çocuklar, ardından meyveler ve renkli şekerle süsledikleri pastaları afiyetle yedi.

Belediyenin Aile Merkezlerinin düzenlediği etkinlikler sayesinde çocuklar, oyun odalarında hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de yeteneklerini geliştiriyor. ​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.