Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı

Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı.

06 Kasım 2022 Pazar 13:57
Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı

Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı.

Çankaya ilçesinde bulunan Canvas Art Gallery'de açılan sergi sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Melise Harris açılışta yaptığı açıklamada, ilk kişisel sergisini açtığı için çok mutlu olduğunu söyledi.8 yaşından beri resim yaptığını aktaran Harris, "Resim yapmak benim için bir tutku. Daha önce birçok sergiye katkıda bulundum. Ancak bu benim ilk kişisel sergim. O açıdan çok gururluyum." dedi.

Harris, sürekli öğrenmeye ve üretmeye çalıştığını belirterek, "Daha önce de çizerlik yaptım. Birçok kitap kapağına illüstrasyonlar yaptım. Özel bir sanat merkezinde bir süre resim öğretmenliği yaptım. Ayrıca heykel dersleri vermeye devam ediyorum. Bu ilk sergimde bana destek olan Canvas Art Gallery sorumlusu Atılgan Bayar Bey'e de çok teşekkür ediyorum. Sergim 20 Kasım tarihine kadar açık olacak. Tüm sanatseverleri sergimi görmeye bekliyorum." diye konuştu.

Melise Harris kimdir?

1996'da Endonezya'nın Bali şehrinde doğdu. 2013 yılında güzel sanatlar eğitimi için Türkiye'ye geldi. Ankara Güzel Sanatlar Lisesi'nden 2017 yılında mezun olan genç sanatçı ardından Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü'nde eğitim gördü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.