Sanatçı Orhan Hakalmaz Kayseri'de konser verdi

KAYSERİ (AA) - Mili Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Kayseri Liseler Arası Türk Halk Müziği Solo Ses Yarışması final programında sanatçı Orhan Hakalmaz sahne aldı.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Talas Belediyesinin de desteğiyle...

11 Mayıs 2022 Çarşamba 23:01
Sanatçı Orhan Hakalmaz Kayseri'de konser verdi

KAYSERİ (AA) - Mili Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Kayseri Liseler Arası Türk Halk Müziği Solo Ses Yarışması final programında sanatçı Orhan Hakalmaz sahne aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Talas Belediyesinin de desteğiyle Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenen, Liseler Arası Türk Halk Müziği Solo Ses Yarışmasında finale kalan 13 öğrenci yarıştı. Sanatçı Hakalmaz'ın da jüri üyeleri arasında yer aldığı programda gençler yeteneklerini sergiledi.

Gençlerin ardından sahne alan Orhan Hakalmaz, sevilen türkülerini seslendirdi. Salonu dolduran izleyiciler de Hakalmaz'a eşlik etti.

Gece, yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.