Sinemaya gitmeyen çocuklar beyazperdede film izledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında öğrenciler sinemayla buluşuyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları...

07 Haziran 2022 Salı 15:28
Sinemaya gitmeyen çocuklar beyazperdede film izledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında öğrenciler sinemayla buluşuyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında, Kayseri'de temel eğitim çağında ve daha önce sinemaya gitmeyen 17 bin 500 öğrenci sinemayla buluşturuluyor.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Karakuş, AA muhabirine, öğrencilerin ağırlıklı ilçelerden seçildiğini söyledi.

Karakuş, "Filmler bakanlık tarafından çocukların yaşına uygun seçildi. Bu kapsamda çocuklara 'Kuklalı Köşk' ve 'Afacanlar İş Başında 2' filmleri izletiliyor. Çocuklarımıza film sırasında mısır ve içecek ikramımız da bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik de bir seansta çocuklara eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.