Sivas Devlet Tiyatrosu "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" oyununu sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" adlı oyunu perdelerine taşıyacak. SDT'den yapılan açıklamaya göre, tiyatro bu hafta Shakespeare'in klasiklerinden olan "Bir Yaz Dönümü Gecesi...

16 Kasım 2020 Pazartesi 12:15
Sivas Devlet Tiyatrosu

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" adlı oyunu perdelerine taşıyacak.

SDT'den yapılan açıklamaya göre, tiyatro bu hafta Shakespeare'in klasiklerinden olan "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" adlı oyunuyla seyircisinin karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini SDT Müdürü ve Bölge Sanat Yönetmeni Volkan Ateş Gündüz'ün üstlendiği, William Shakespeare'in "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" isimli oyun, Atatürk Kültür Merkezi'nde 17, 19 ve 21 Kasım'da saat 19.30'da sahnelenecek.

Oyunun biletleri, www.biletinial.com adlı internet sitesinden, Sanat Cepte uygulamasından ve SDT gişesinden temin edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.