Sivas'ta "Gardaşlık Festivali" kapsamında Ulaş ilçesi tanıtıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen "Gardaşlık Festivali" etkinlikleri kapsamında Ulaş ilçesi tanıtıldı.Valilik ve belediye öncülüğünde düzenlenen program kapsamında Buruciye Medresesi bahçesindeki programa Kaymakam Selçuk Baş,...

07 Ağustos 2022 Pazar 16:32
Sivas'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen "Gardaşlık Festivali" etkinlikleri kapsamında Ulaş ilçesi tanıtıldı.

Valilik ve belediye öncülüğünde düzenlenen program kapsamında Buruciye Medresesi bahçesindeki programa Kaymakam Selçuk Baş, Belediye Başkanı Turan İlbey ile vatandaşlar katıldı.

İlçenin yöresel ürünlerinin tanıtıldığı etkinlikte vatandaşlar türküler eşliğinde halaylar çekti.

Kaymakam Baş, "Doğal güzellikleri, kültürü ve yiğit insanları ile medeniyet şehri olan Sivas'ta 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü'nü kutluyoruz. Festival, birlik ve beraberliğin artması açısından önemli. Etkinlikler kapsamında mahalli sanatçılarımız konser verdi. İlçemize has özel yiyeceklerimizi vatandaşlara ikram ederek ilçemizi tanıttık." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.