Sivas'ta "Gardaşlık Festivali" konserle sona erdi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Gardaşlık Festivali"nin son gününde sanatçı Elif Buse Doğan konser verdi.Valilik ve belediye öncülüğünde düzenlenen program kapsamında Atatürk Kongre Müzesi bahçesinde...

07 Ağustos 2022 Pazar 22:09
Sivas'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ta bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Gardaşlık Festivali"nin son gününde sanatçı Elif Buse Doğan konser verdi.

Valilik ve belediye öncülüğünde düzenlenen program kapsamında Atatürk Kongre Müzesi bahçesinde sanatçı Elif Buse Doğan hayranlarıyla buluştu.

Konsere katılan vatandaşlar, Elif Buse Doğan'ın seslendirdiği parçalar eşliğinde eğlenme fırsatı buldu.

Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Elif Buse Doğan'a çeşitli hediyeler ile Sivasspor forması hediye etti.

Doğan, "Gardaşlık Festivali"nin hayırlı olmasını dileyerek, programı düzenleyenlere ve konserine katılanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.