Sivas’ta "özel öğrenci" mezuniyet töreninde lise diploması aldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde lisenin özel eğitim sınıfından mezun olan Aylin Kırılmaz, mezuniyet töreninde eğlenceli anlar yaşadı.Konuşma güçlüğü çeken Kırılmaz, Sezai Karakoç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki...

16 Haziran 2021 Çarşamba 17:13
Sivas’ta

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde lisenin özel eğitim sınıfından mezun olan Aylin Kırılmaz, mezuniyet töreninde eğlenceli anlar yaşadı.

Konuşma güçlüğü çeken Kırılmaz, Sezai Karakoç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki özel eğitim sınıfından mezun olmanın heyecanını yaşadı. Kırılmaz için öğretmenleri ve arkadaşları mezuniyet töreni düzenledi.

Şenlik havasında geçen törende mezuniyet pastasını kesen Kırılmaz'ın mutluluğuna Kaymakam Hidayet Sarı da ortak oldu.

Müzik eşliğinde halay çeken ve oyun oynayan Kırılmaz'a, öğretmenleri ve arkadaşları eşlik etti.

Kırılmaz, AA muhabirine, hayatta tek isteğinin kendine ait iş yeri açmak olduğunu ifade etti.

Azimle çalışarak başarıyı yakaladığını vurgulayan Kırılmaz, mezuniyetine çok sevindiğini belirtti.

Okul Müdürü Murat Doğruyol da Kırılmaz’ın ilçede liseden mezun ilk özel eğitim sınıfı öğrencisi olduğuna dikkati çekerek, "Öğrencimiz tarım alanından mezun oldu, bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.