Sonbahar Konya'ya elveda diyor

- Sonbaharın son günlerinin yaşandığı Konya sokaklarında dökülen yapraklar şehri kızıla bürüdü.Havanın gün geçtikçe soğumaya başladığı günlerde, son yapraklarını da düşüren ağaçlar, Selçuklu başkentinin sokaklarında...

28 Kasım 2018 Çarşamba 13:18
Sonbahar Konya'ya elveda diyor

K Sonbaharın son günlerinin yaşandığı Konya sokaklarında dökülen yapraklar şehri kızıla bürüdü.

Havanın gün geçtikçe soğumaya başladığı günlerde, son yapraklarını da düşüren ağaçlar, Selçuklu başkentinin sokaklarında renkli manzaralar oluşturuyor.

Kentin sembollerinden Meram Dere, Meram Bağları, Dutlukırı, Alaaddin Tepesi ve Kültür Park gibi mekanlarda, hazan renklerine bürünen ağaçlar ve yere düşen yapraklar ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

Konya'nın tarihi mekanlarından Mevlana Müzesi'nin "Yeşil Kubbe"si (Kubbe-i Hadra) ve Aziziye Camisi, sonbaharın renkleriyle yine kartpostallık görüntüler oluşturuyor.

Son Güncelleme: 28.11.2018 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.