"Yaza Merhaba Gençlik Festivali"nin hafta sonu konserleri salona alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Yaza Merhaba Gençlik Festivali" kapsamında yarın ve 12 Haziran Pazar günü yapılacak konserler, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle...

10 Haziran 2022 Cuma 16:48

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Yaza Merhaba Gençlik Festivali" kapsamında yarın ve 12 Haziran Pazar günü yapılacak konserler, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Semih Tercan ve Tuğçe Kandemir'in sahne aldığı konserlerle açılışı yapılan festivalin hafta planlanan konserleri, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

Festival kapsamında bu akşam müzik grubu İmera ve Kayserili sanatçı Muzaffer Elitaş'ın Kadir Has Stadyumu otoparkında gerçekleştireceği konserde herhangi bir değişiklik olmazken, Sümer Spor Tesisleri'nde yapılması planlanan 11 Haziran'daki Nihat Altındiş ve İkilem ile festivalin son günü İldem Kaysermall AVM açık otoparkındaki Baha ve Ayşen Kaya'nın vereceği konser, meteorolojik veriler doğrultusunda olumsuz hava koşulları nedeniyle Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.