YKS'de AYT eşit ağırlık birincisi Konyalı Melike, başarısını değerlendirdi

KONYA (AA) - Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) eşit ağırlıkta Türkiye birincisi olan Melike Demirbağ, başarısını kendisine uygun bir sistemle çalışmasına bağladı.Konya Pema Koleji Fen Lisesi'nden...

28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:14
YKS'de AYT eşit ağırlık birincisi Konyalı Melike, başarısını değerlendirdi

KONYA (AA) - Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) eşit ağırlıkta Türkiye birincisi olan Melike Demirbağ, başarısını kendisine uygun bir sistemle çalışmasına bağladı.

Konya Pema Koleji Fen Lisesi'nden mezun olan 18 yaşındaki Melike Demirbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, elde ettiği başarıda ailesi, öğretmenleri ve sevdiklerinin de büyük katkısı olduğunu söyledi.

Türkiye birincisi olduğunu öğrendiğinde mutluluğunu anlamlandırmanın biraz zaman aldığını belirten Demirbağ, çok farklı duygular yaşadığını paylaştı.

Demirbağ, sınava disiplinli bir şekilde çalıştığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bana bu başarıyı getiren, kendime uygun bir sistemle çalışmam, kendimi tanımamdı. Bu tek başıma elde ettiğim bir başarı değil, Türkiye birincisi olarak belki sadece benim ismim geçecek ama ailem, öğretmenlerim, arkadaşlarım, hepsinin adının yer alması gereken bir başarı, birlikte başardık."

PEMA Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cahit Koç da salgın sürecinde emek verip çalışan bütün öğrencileri tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.